Welke gratis datingsites zijn echt gratis?

De meeste datingsites adverteren met gratis inschrijven en dergelijke lokkertjes, maar welke gratis datingsites zijn er nou echt gratis? Wij gingen op onderzoek.

Gratis inschrijven?

In Google gingen we op zoek naar gratis datingsites en we vonden duizenden websites. De meeste waren de bekende sites zoals Lexa, Relatieplanet en Parship, maar die zijn toch helemaal niet gratis? Het blijkt dat alle datingsites adverteren dat ze gratis zijn maar meestal betreft het alleen gratis inschrijven. Je vraagt je af of dat dan zomaar mag? Helaas wel want je kan je inderdaad ook gratis inschrijven dus ze beloven niets wat niet klopt, het is voornamelijk marketing praat. Dit neemt niet weg dat dit prima datingsites zijn, verwacht alleen niet dat je er gratis gebruikt van kan maken.

Echte gratis datingsites

Zijn er dan ook echte gratis datingsites? Natuurlijk, maar omdat deze sites vaak geen grote budgetten hebben om mee te adverteren zijn ze vaak wat onbekender. We hebben een aantal gratis sites voor je geprobeerd en de volgende sites bevielen ons erg goed.

NLdate

Op de site van NLdate staat “100% gratis!” en dat klopt inderdaad. We zijn een tijdje lid geweest van deze site en echt alles is gratis. Ze hebben een leuke chatbox waar het elke avond gezellig druk is. De site is goed beveiligd en is geschikt voor je telefoon en tablet.

Knuz

Knuz is de bekendste gratis datingsite en bestaat al jaren. Knuz is niet helemaal gratis want je kan betalen voor extra diensten, maar profielen bekijken, berichten sturen en chatten is allemaal gratis.

Dating 2000

Een oude bekende is Dating 2000, helaas kan je dat ook meteen zien aan de site. De site is niet goed beveiligd en is ook niet geschikt voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Ook is Dating 2000 niet helemaal gratis en kan er betaald worden voor een aantal extra diensten.

 

Tindl - Finding beautiful people

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *